• Na een langere periode van een inactieve website, is de website volledig vernieuwd . Er is gekozen om het beheer van de website deels te automatiseren vanuit Sportlink, beter bekend van de HandbalNL-App. Dit onderhoudsvriendelijke beheer geeft altijd de actuele wedstrijdprogramma's, uitslagen, standen, teamindelingen en activiteitenagenda weer, maar bevat ook onze nieuwe webshop en de mogelijkheid om wedstrijdverslagen te uploaden. Zo hebben we altijd een interactieve website up to date!

Mochten er toch nog aanvullingen/aanmerkingen zijn voor op de website, laat het ons weten via www.hvheerle.nl/contact. We zoeken nog altijd mensen die zich willen inzetten voor het beheer van de website en social media!