• Tafeltennis en badminton

  Harella is een recreatieve vereniging voor iedereen die ervan houdt om wekelijks in een ontspannen en gezellige sfeer een partijtje badminton of tafeltennis te spelen. Beide clubs zijn zelfstandige afdelingen van handbalvereniging HV Heerle.

  Ben je 16 jaar of ouder kom dan gezellig eens meespelen! Wij spelen elke dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur in Sporthal Harella, welke gevestigd is aan de Herelsestraat 106 in Heerle. Met uitzondering van de schoolvakanties zijn er in totaal 40 speelavonden per jaar. Wil je het eerst gezellig een keertje komen proberen? Geen probleem! Wij hebben badmintonrackets en tafeltennisbatjes ter beschikking, zodat je eerst vrijblijvend kunt komen proberen! Hierna mag je tevens vier avonden gratis komen spelen, voordat je definitief besluit om eventueel lid te worden! Naast een volledig lidmaatschap, waarbij je 1 keer per week op dinsdagavond mag komen spelen, hebben wij ook een “half” lidmaatschap. Hiervoor mag je 1 keer per 2 weken op dinsdagavond komen spelen.

  Opzet
  Tafeltennis is een zelfstandige afdeling van handbalvereniging Heerle. Het is een recreatieve vereniging voor ieder die ervan houdt om wekelijks in een ontspannen en gezellige sfeer tafeltennis te spelen.
  De vereniging is er voor dames en heren en geschikt voor alle leeftijden vanaf 16 jaar.De vereniging regelt algemene zaken, zoals huur accommodatie, registratie lidmaatschap, contributie-inning en overige  financiële zaken.
  Leden regelen zelf hun activiteiten en andere onderlinge zaken. Contactpersoon hiervan is  Mariëlle de Bie. Contactpersoon vanuit de handbalvereniging is Johan Pellis.

  Contributie
  Voor een volledig lidmaatschap betaalt men € 33 per maand. Een “half” lidmaatschap kost € 24 per maand, deze leden komen 1 keer per 2 weken badminton spelen.
  De contributie wordt via automatische incasso per kwartaal geïnd.

  Speelavonden
  Het hele jaar elke dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur met uitzondering van de schoolvakanties.
  In totaal zijn er 40 trainingsavonden.

  Speciale activiteiten
  Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de recreatieve tafeltenniscompetitie, zoals de duocup.

  Kennismaken
  Kom vrijblijvend op een dinsdag bij ons langs om eens een paar partijtjes mee te spelen. Probeer het drie of vier keer geheel gratis!

  Voor meer informatie:

  • 0620866324;
  • kom gezellig eens op een dinsdagavond langs!

  Je bent van harte welkom!