• FITakkoord!

In juni heeft HV Heerle het FIT! akkoord ondertekend van de gemeente Roosendaal. Het FIT! akkoord moet bijdragen aan fitte Roosendalers. Zowel op gebied van bewegen en sporten, maar ook door gezonde voeding en bijvoorbeeld het onderhouden van voldoende sociale contacten.

Bij HV Heerle streven we naar een vereniging die maatschappelijk breed vertegenwoordigd is en waarbij niet alleen de sport centraal staat. Binnen onze vereniging bieden we daarom niet alleen handbal voor een bepaalde doelgroep aan, maar is dit gericht op een duurzaam sportbeoefening, waarbij jong en oud (Walking Handball) en handballiefhebber of andere sportliefhebber (Tafeltennis, Badminton, Actief+) aan hun trekken kan komen. Door ander sportaanbod te blijven onderzoeken en andere doelgroepen te blijven betrekken pogen we niet alleen sportaanbod te faciliteren, maar dit voor de ruime afspiegeling van de maatschappij te kunnen doen.

Met ons ruime scale aan activiteiten, waarbij we vaak genoeg samenwerkingen met diverse partners aan proberen te gaan, proberen we ook op sociaal vlak ons steentje bij te dragen om de medemens FIT te krijgen/houden op sportief of sociaal vlak.

En met onze eigen kantine, die in de zomermaanden met bijvoorbeeld een watertap op de bar staat, en de verkoop van minder suikerhoudende producten, proberen we onze sportkantine ook gezond in te richten.

Meer info via https://www.zuidwesttv.nl/news/7996/116/31-deelnemers-sluiten-Fit--akkoord-Roosendalers-fitter-maken