Redenen om lid te worden

Handbal, Tafeltennis, Badminton of Actief+. Al deze sporten worden aangeboden bij Handbalvereniging Heerle. Ze hebben te maken het met in beweging zijn van het lichaam. Dit is gecombineerd met coördinatie, een behoorlijk stuk plezier en een competitie-element. Hoofdzakelijk richt HV Heerle zich op handbal. Wil je lid worden is het altijd prettig om wat extra informatie over de sport te hebben. Hieronder staat daarom ook wat extra informatie over de sport.

Ben je toch benieuwd naar de andere sporten? Kijk dan bij de desbetreffende sporten onder Vereniging op de homepage.

Handballen is een bijzonder veelzijdige teamsport, waar de dynamiek in aanvallen en verdedigen een enorme snelheid kent. Iedereen heeft zijn aandeel in de overwinning, want winnen doe je in een teamsport niet alleen.

Om een klein idee te geven hoe dit spelletje er uit ziet, kunt u onderstaande drie filmpjes bekijken:

Samenvatting Nederlandse Dames WK

Of wil je een volledige wedstrijd zien?

Handbalpromotiefilm NHV

Ben je zelf al enthousiast geworden door deze filmpjes en/of denk je dat uw kind deze sport wel leuk gaat vinden? In HV Heerle vindt u een vereniging waar ambitie, gezelligheid en teamgevoel samengaan.
Wij bieden een combinatie van deze drie facetten. HV Heerle:

• Is een grote vereniging, met getalenteerde handballeden;
  • Heeft ervaren trainers;
  • Is op verschillende niveaus actief in de handbal;
  • Vindt het belangrijk dat zowel ouders en kinderen het naar hun zin hebben;
  • Organiseert een groot toernooi op landelijke schaal;
  • Organiseert diverse niet- handbal gerelateerde activiteiten; onder andere het zeer gewaardeerde Jeugdkamp en de Herelse Lentefeesten.

Redenen te over om te komen kijken bij deze leuke, gezellige en ambitieuze vereniging!