HV Heerle is een aantrekkelijke en gezellige club, maar er is wel hulp op verschillende manieren nodig om te blijven bestaan. Sponsoring is hierin een belangrijke levensader voor de club. Grote en kleine bedrijven zorgen met hun sponsoring voor een bloeiende vereniging.

Ook particulieren, ouders of leden kunnen een kleine bijdrage leveren, daarvoor is de Club van 50 een mogelijkheid. Van de jeugd verwachten wij dat ze tenminste eenmaal per jaar meehelpen met de pepernotenactie of de paaseierenactie, om zo geld op te halen voor de vereniging.

Ook zonder direct geld te schenken aan de vereniging kan men ons ondersteunen. Met de jaarlijkse mogelijkheid om als lid van de Rabobank op de vereniging te stemmen, zal vanuit de Rabobank Clubkas Campagne een bedrag op de rekening gestort worden.

Ook via online bestellingen kunnen er provisies naar de vereniging gaan. Via Sponsorkliks wordt de provisie naar ons gestort.

Informatie over de verschillende mogelijkheden kunnen via de onderstaande afbeeldingen gevonden worden of via info.hvheerle@gmail.com

Logo+SponsormogelijkhedenLogo+Team- en HoofdsponsorenLogo+Club van 50

Logo+PaaseierenactieLogo+Pepernotenactie