Internationaal veldhandbaltoernooi Handbal Vereniging Heerle online!

Hieronder vind je het programma en de uitslagen van het toernooi. Eerst het programma per ronde, dan de uitslagen en daarna het programma per poule en per scheidsrechter. Blijf luisteren naar de omroeper want er kunnen veranderingen zijn die niet op deze website zijn verwerkt. Voor de uitslagen moet je tussendoor de pagina verversen voor de laatste standen. Door op het vierkantje met pijltje rechts bovenin de vlakken met programma en uitslagen te klikken krijg je een grotere pagina.

Het programma per ronde

De uitslagen en standen

Het programma per poule

Het programma per scheidsrechter

“Het belooft weer een mooi veldhandbaltoernooi te worden. Nu al 100 inschrijvingen, maar de inschrijving staat nog open: we hebben alle faciliteiten om tot 140 ingeschreven teams te gaan!
Handbalvereniging Heerle organiseert al 47 jaar een groot veldhandbaltoernooi. Een uniek toernooi op een prachtige accommodatie midden in het WestBrabantse land, met leuke extraatjes: bijvoorbeeld een grote binnenspeeltuin voor de jongste jeugd, gezellige kraampjes met fruit, snacks, handbalartikelen etc., springkussens en diverse terrassen. Dit jaar alles in festivalsfeer!
Dankzij onze ervaring mogen we zeggen dat alles met zorg en aandacht georganiseerd wordt en met volop ruimte voor de wensen van de deelnemende verenigingen/teams. We bieden alle handballers, van 6 tot 66 (of wie zich nog 66 voelt!), een mooi programma!

Op elk niveau, recreatief t/m divisie-poules. Dus wil je je als H-team, jeugd-team, senioren-team, oud-handbalteam of zelfs onervaren mama&papa-team inschrijven…wees er snel bij!

Informatie Veldhandbaltoernooi 2018

Inschrijven Veldhandbaltoernooi