Vind hieronder het schema en de poule-indeling voor het Internationaal Veldhandbaltoernooi!

Programma Veldhandbaltoernooi 2019 Poule-indeling Veldhandbaltoernooi 2019

Handbalvrienden!

Het einde van de zaalcompetitie komt in zicht, de eerste zonnestralen laten zich weer zien: de hoogste tijd om plannen te maken voor het buitenseizoen!

Hierbij stuur ik jullie de uitnodiging voor ons veldhandbaltoernooi: zondag 23 juni 2019 in Heerle (West-Noord Brabant). Een unieke locatie waar de Belgische, Zuid-Hollandse, Zeelandse, Brabantse, Limburgse en overige competities samen komen!

De 49e keer dat we dit toernooi organiseren! Maar eerlijk gezegd: altijd bij de tijd! Vorig jaar in festival-sfeer en dit jaar komen we weer met een verrassende toevoeging.
————————–
Voor HvHeerle en de toernooi-organisatie wordt komend toernooi bijzonder. 12 januari jl. is een heel dierbaar HVH-man, op 60 jarige leeftijd overleden: Peter Pellis. Velen van jullie kennen hem als trainer/coach van onze 1e dames-/heren-teams. Ook bezoekers van ons toernooi zullen hem herkennen: hij was de drijvende kracht van ons handbalhome Harella, het horeca-onderdeel van het toernooi.

Onze vereniging verliest haar ere-voorzitter, spil en drijvende kracht. We missen hem, ook in onze toernooicommissie, maar we zijn eensgezind om er juist nu een enorm succes van te maken!
—————————–

De toernooi-organisatie is volop bezig de voorbereidingen te treffen en is er weer helemaal, enthousiast, klaar voor!

Het e-mailadres dat we jaren geleden aangemaakt hebben voor ons veldhandbaltoernooi vertoont haperingen.

We willen verder geen risico meer lopen… goede communicatie is komende tijd namelijk essentieel!

Mocht je je ingeschreven hebben en nog geen bevestiging ontvangen hebben, graag een berichtje naar:ankie@pellis.nl

Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen is al boven de 100 en we hebben nog maar beperkt ruimte! Dus schrijf nog z.s.m. in: ankie@pellis.nl met het volgende inschrijfformulier wat je kan downloaden.

Hartelijke groeten,

Ankie Pellis