Talentontwikkeling

Het definiëren van het begrip talent is lastig, gezien dit niet altijd vanaf het begin naar voren komt. Een ontwikkeling op latere leeftijd op motorisch of mentaal vlak kan altijd nog plaatsvinden. Daarom is talentontwikkeling geen hard begrip bij ons.

Wel zijn wij van mening dat alle leden tenminste een goede basis voor het spelen van het handbalspel moeten hebben. Dat proberen wij op twee manieren te faciliteren.

Bij handbalvereniging Heerle streven wij er naar om ieder lid vanaf de F-jeugd in elk geval tweemaal per week te laten trainen. Daarmee denken wij naast een kwalitatieve training ook kwantitatief genoeg aan te bieden voor elk lid, binnen onze mogelijkheden.

Naast deze trainingen proberen wij geregeld trainingen aan te bieden onder leiding van onze selectiespelers die zeker voldoende technische achtergrond hebben.

Voor diegenen die naast de reguliere clubtrainingen en wedstrijden nog niet genoeg kunnen krijgen van het handbalspelletje, zijn er nog andere mogelijkheden.

Handbalschool Brabant

Jeugdleden kunnen extra trainen op dit particuliere instituut. Via deze trainingen wil men de jeugdleden verder laten ontwikkelen als handbalspeler. Iedereen is welkom om daar aan te sluiten. Klik op het plaatje hieronder voor meer informatie.
Zoals ook door Handbalschool Brabant vermeld: Te allen tijde gaat het verenigingsbelang voor op activiteiten van de handbalschool.

Deltalent

Naast Handbalschool Brabant is er nog een organisatie: Deltalent. Zij richten zich op het bieden van extra trainingen. Op deze manier wil Deltalent jeugd hun talenten te kunnen laten ontwikkelen, van regionaal naar nationaal niveau, in volledige harmonie met onderwijs.
Zoals ook door Deltalent vermeld: Te allen tijde gaat het verenigingsbelang voor op activiteiten van de handbalschool.

LOOTschool ‘t Rijks

‘t Rijks is een school in Bergen op Zoom en heeft een LOOT status. Het is daarmee een voortgezet onderwijs waar talentvolle sporters de gelegenheid krijgen om hun topsportontwikkeling te combineren met onderwijs. Per schooljaar 2016/2017 wordt er ook handbal aangeboden. Meer informatie kan gevonden worden op het logo van ‘t Rijks.

handbalschool-brabant-400-px
 deltalent-400px