Bondsscheidsrechters

Voor een vereniging als handbalvereniging Heerle is het essentieel dat wij bondsscheidsrechters hebben. Het NHV eist namelijk dat er tenminste evenveel bondscheidsrechters zijn als teams die deelnemen aan de wedstrijdsport. Dames 1 en 2, Heren 1 en 2 zijn nu actief op dat niveau.

Wij zijn dan ook erg blij dat onderstaande scheidsrechters voor ons willen fluiten en daarmee zorgen dat alle teams die dit wensen op wedstrijdsportniveau kunnen uitkomen.

There is no slider selected or the slider was deleted.

Ambitie om scheidsrechter te worden?

Lijkt het jou leuk om scheidsrechter te worden, of ben je van mening dat jij een toegevoegde waarde bent als scheidsrechter? Wij verzorgen de eerste kennismaking met het fluiten. Daarnaast willen wij investeren voor de opleiding van goede scheidsrechters. Laat je interesse weten via dit e-mailadres.