Orthomedic biedt uitkomst

Sinds november 2015 heeft HV Heerle er een maatschappelijke sponsor in natura bij.
Orthomedic Fysiotherapie sponsort in gratis intakes voor onze leden.

Heb je of heeft je kind na een wedstrijd of training een vervelende pijn overgehouden? Loop je al langer met een klacht rond? Orthomedic kan hierop zijn expertise loslaten.

Intake en verzekering voor fysiotherapie

Elke dinsdagavond is er in de Omganck van 20.00 – 21.00 een fysiotherapeut van Orthomedic aanwezig: Martijn. Hij zal de klacht bekijken en onderzoeken en waar nodig behandelen.  Mocht het met een eenmalig onderzoek en enkele tips voldoende zijn, is dat geheel gratis. Het kan zo zijn dat hij denkt dat het toch verstandiger is om nog een keer langs te komen om de klacht beter te behandelen. In dat geval heb je in elk geval de intake al gratis gehad. Daarnaast heeft Martijn ook al de nodige kennis om de behandeling gelijk goed te laten verlopen.

Langskomen doet geen kwaad, lang wachten met een klacht wellicht wel.

Let op: Jeugdleden hebben vanwege hun leeftijd altijd 9 behandelingen gratis vanuit de basisverzekering!

Meer info: www.orthomedic.com

Sponsor: logo_OrthoMedic_klein2