Organisatie

Binnen onze organisatie kennen we commissies die voor verschillende onderdelen verantwoordelijk zijn. Zij worden waar nodig aangestuurd door het bestuur. De bondsscheidsrechters zijn belangrijk voor de organisatie. Zij zijn van belang voor het uitkomen van de seniorenteams in de wedstrijdsport.

Taak- en Functiebeschrijving
 Commissies binnen HV Heerle
 bestuur2
 bondsscheidsrechters-400px

Stichtingen

Naast de handbalvereniging is er een stichting die als doel heeft om de vereniging waar nodig te ondersteunen met alle mogelijke middelen. Stichting Vrienden kent een samenstelling van Peter Pellis, Ruud Segers en drie leden van het bestuur van Handbalvereniging Heerle. Meer informatie over de Stichting Vrienden kan hier gevonden worden

Daarnaast is er Stichting Beheer Harella, die Sportzaal Harella beheert in naam van de gemeente Roosendaal. Met deze stichting heeft de handbalvereniging nauwe banden. Meer informatie kan hier gevonden worden.

Samenwerking Orthomedic en Handbalvereniging Heerle

Sinds 2015 heeft Handbalvereniging Heerle een samenwerkingsverband met Orthomedic. Het is een fysiotherapiepraktijk die onder andere in Wouw gevestigd is. Zij nemen de ruimte voor ons om eventuele blessures te behandelen. Elke dinsdag tussen 20.00 en 21.00 uur staat Martijn klaar voor je in Sporthal de Omganck voor een gratis intake/behandeling. Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen Orthomedic en de handbalvereniging via deze link.

Erkende leerinstelling voor MBO 3 en 4

Handbalvereniging Heerle heeft ook de erkenning gekregen om een leerinstelling voor MBO 3 en 4 te zijn. Binnen de vereniging kan er stage worden gelopen voor sportopleidingen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Meer informatie via deze link.