Open dag en after summer party Handbalvereniging Heerle

Op zaterdag 15 september laat Handbalvereniging Heerle zich zien als omnisportvereniging! De deuren worden open gezet voor eigen leden en iedereen die wil kennismaken met de sporten die HVH biedt. Doe mee aan deze Open dag als Jeu de Bouler, Tafeltennisser, Badmintonner, Actief+’r, Spinner,  Dynamic Tennisser, of Handballer.

PIZZABUSSYLVANO

In de middag zijn er sportieve activiteiten voor iedereen, hierna een heerlijke pizzaproeverij die overgaat in een feestavond. Aan jong en oud wordt gedacht, het wordt een echte verenigingsdag als start van het nieuwe sportseizoen  2018-2019.

Jeu de Boules, Tafeltennis, Badminton, Actief+, Dynamic Tennis, Spinning en Handbal zijn de sporten die aan bod komen in het middagprogramma. De  sporten worden tussen 15.00 en 18.00 in drie blokken aangeboden. Naast het uitleven in je eigen sport is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met een andere sport. (Klik op de sport voor meer informatie.)

Graag willen we van je weten of je er bij bent op 15 september, aan welke sporten je mee zou willen doen en of je deelneemt aan de pizzaproeverij (kosten €10, of €5 voor halve pizza).  Je kunt je reactie geven door de vragen onder deze email in te vullen en terug te sturen. Ook familie, vrienden, buren en collega’s zijn van harte welkom, je kan hieronder aangeven dat je meerdere personen wil aanmelden. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Vragen? Stuur een mail naar info.hvheerle@gmail.com