Lid worden

Ben je al lid, of wil je lid worden van HV Heerle? Zoek je meer informatie, wil je inschrijfformulieren vinden of wil je toch eerst nog kennis maken met handbal? Hieronder kan je het op de verschillende afbeeldingen vinden.

Wil je een keer ervaren hoe het is om te handballen? Dat is mogelijk, want je kan de eerste drie keer op een proeftraining komen. Als je daarna lid wil worden, moet je hier het officiële aanmeldingsformulier invullen. Lever dit geprint met een recente pasfoto in bij de ledenadministratie of mail het naar de ledenadministratie.

Niet genoeg geld voor het lidmaatschap? Jeugdsportfonds helpt! Klik hier voor meer informatie. Speciaal voor kinderen uit gemeente Roosendaal is eenzelfde fonds: Stichting Paul.

word lid 400pxcontributie 400pxinschrijfformulier 400 px

ledenwerving 400pxjeugdsportfonds 400pxlogopaul41