HLF 2016 2

SAVE THE DATE: 19 en 20 MEI HERELSE LENTEFEESTEN 2017

De lente staat weer voor de deur en ook de voorbereidingen voor de HERELSE LENTEFEESTEN van 2017 zijn weer in volle gang!

Dit jaar zal het weekend deels in een nieuw jasje worden gestoken.

De vrijdagavond 19 mei 2017 blijft als vanouds en zal het populaire en gezellige P. Janssen handbal- verrassings-toernooi met teams samengesteld uit vrienden, familie en bekenden plaatsvinden. Het maakt niet uit of je kunt handballen of niet! Alleen gezellig en sportief bezig zijn telt! Na de prijsuitreiking kunnen alle spelers en hun publiek nog naborrelen op het terras of in de kantine van HV Heerle. De DJ zal zorgen voor een goede sfeer. Hou de website en Facebook in de gaten voor het inschrijven. Kan je niet wachten, mail ons dan alvast je team door!

De zaterdag (20 mei 2017) van de Herelse Lentefeesten is vernieuwd met een heus LENTE FESTIVAL voor jong en oud. Tijdens dit festival komen sport en muziek samen in verschillende activiteiten op sportpark Harella. Natuurlijk kan hierbij het bekende Futsaltoernooi niet ontbreken! Ook zal de Lenteloop weer plaatsvinden. Het zal een obstaclerun gaan worden voor het goede doel Stichting Paul.

logopaul41

Verder zal er een Jeux de Boules toernooi plaatsvinden. Vanzelfsprekend is er aan de jongere jeugd gedacht en wordt, na de Lenteloop, Harella omgetoverd in een bioscoop. Muzikale ondersteuning van alle activiteiten wordt niet vergeten. Gedurende de dag zullen er verschillende optredens van verschillende bands plaatsvinden en zal onze DJ tussendoor weer zorgen voor een gezellige sfeer!! Kortom alle reden om 19 en 20 mei te noteren in je agenda! Tot dan!!

Paaseieren actie

Op zaterdag 8 april is de jeugd van de vereniging op pad gegaan om paaseieren te verkopen. Aan de zakjes paaseieren zat dit jaar een flyer van de Herelse lentefeesten met daarop een winactie. Met als prijs vrijkaartje voor de feestavond op zaterdagavond 20 mei!!
Door de enthousiaste en goed getrainde verkooptechnieken van de jeugd zijn er weer veel paaseieren verkocht! Dat betekend dus ook dat veel mensen kans maken op vrijkaartjes. Onder de verkochte codes hebben we dan ook maar liefst 5 winnaars getrokken. Elke winnaar krijgt 2 vrijkaartjes voor de feestavond op 20 mei! De vrijkaartjes zijn op vertoning van de winnende code op 19 of 20 mei af te halen op het Herelse LenteFestival!
De winnende codes zijn:

HLF20174
HLF201788
HLF2017136
HLF2017167
HLF2017223

Mocht je niet in de prijzen zijn gevallen gooi je flyer dan NIET weg! Deze is namelijk goed voor 1 gratis consumptie tijdens de Herelse lentefeesten!

De Herelse Lentefeesten zijn ook terug te vinden op Facebook. Voor vragen kunnen jullie terecht op het volgende mailadres herelselentefeesten@hotmail.com.

Informatie en inschrijven:

VerrassingstoernooiVerrassingstoernooi