handbalschool-brabant-2013

Wij willen als vereniging graag laten zien welke mogelijkheden er zijn naast de trainingen van HV Heerle om te ontwikkelen. Op deze pagina kan het een en ander gevonden worden over de Handbalschool Brabant.

Handbalschool Brabant

Handbalschool Brabant is een onafhankelijk instituut dat enthousiaste handballers opleidt. Zij hebben als doel een brede ontwikkelingsmogelijkheid te bieden voor handballers. Zowel spelers die als doel hebben om in de (nationale) top te komen als spelers die graag naast hun training bij hun vereniging zichzelf willen ontwikkelen, kunnen zich aanmelden voor de Handbalschool.

Tegen een meerprijs kunnen handballers zich aanmelden. De trainingen worden voornamelijk rondom Tilburg georganiseerd. Ook worden er toernooien georganiseerd om de handballers zichzelf meer te ontwikkelen.

Het doel van Handbalschool Brabant

• Het aanbieden van trainingen (en wedstrijden) aan talentvolle jeugdspeelsters en jeugdspelers.
  • Het begeleiden van talentvolle jeugdspeelsters en spelers in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.
  • Het ondersteunen van handbalverenigingen in Brabant d.m.v. het geven van clinics, bijscholingen en opleidingen voor (jeugd)trainers.
  • Opleiding van (jeugd)scheidsrechters in combinatie met oefenwedstrijden, trainingen en spelregelsessies.

Betrokken personen

Handbalvereniging Heerle kent een aantal betrokken personen bij de Handbalschool.
In het verleden was Hans de Rooij betrokken bij onze vereniging als trainer. Nu is hij onder andere trainer bij de Handbalschool Brabant.
John de Laater is zowel trainer bij onze vereniging als de Handbalschool.
Ook Ingrid de Laater heeft naast haar coaching bij de jongens C van HV Heerle een rol als teammanager jongens C bij de Handbalschool.

Geïnteresseerd?
Meer informatie kan gevonden worden op http://handbalschoolbrabant.nl/ of kan bij de bovenstaande personen opgevraagd worden.