fb-logo

HandbalMasterz

De bedoeling van HandbalMasterz is dat op den duur iedereen uitstekende kennis van de spelregels heeft.

Op het veld zijn sommige beslissingen nog onbekend voor coaches en spelers, waardoor onbegrip kan ontstaan.

Via www.handbalmasterz.nl leren ouders, coaches, jeugdspelers (en senioren handballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen. Het is verplicht om als A-jeugdlid je spelregelbewijs te halen.

Met hulp van deze site leren handballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien zorgt kennis van de spelregels voor nog meer spelplezier en kunnen spelers voordeel halen in bepaalde spelsituaties.

Wat kun je vinden op HandbalMasterz?
-De spelregels van handbal in begrijpelijke taal.
-Uitleg over de vijftien belangrijkste spelsituaties.
-Oefentoetsen maken zoveel als je wilt.
-Veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.
-Voor clubbestuurders en trainers/coaches is er extra informatie, tools en ander materiaal om hun leden
net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs.

Vanaf 1 juli 2015 moet iedere speler die naar de A-jeugdcategorie gaat in het bezit zijn van het spelregelbewijs. Deze verplichting is ook vanaf 1 juli 2015 van toepassing voor iedereen die een trainerscursus of scheidsrechterscursus wil volgen en/of coach is bij een C-jeugdteam of hoger.

Ben je van plan om als trainer, coach of scheidsrechter voor onze club een rol van betekenis te gaan spelen, of ben je als speler < A jeugd van plan om deze spelregeltest te maken? Mail dan naar info@hvheerle.nl en wij regelen een activatiecode om de spelregeltest te gaan doen.

Wij hopen dat je met veel plezier en succes je spelregelbewijs gaat halen!