Damesteams

Binnen onze vereniging kennen wij maar liefst vier teams waarin dames spelen. Twee hiervan zijn actief zijn in de wedstrijdsport. De twee andere teams zijn actief in de breedtesport.

Dames 1

dames-heerle1-2016-2017

Dit team komt uit in de Hoofdklasse, het derde niveau van Nederland. Zij spelen hun wedstrijden in voornamelijk in Zuid-Holland, Brabant en natuurlijk thuis: Wouw. Zij zijn een prestatief team en strijden ook dit jaar om de titel. Binnen het team spelen enkel leden die vanuit onze eigen jeugd doorgestroomd zijn.

Dames 2

dames 2 2016-2017 400px

Dit team speelt in de Tweede Klasse en spelen hun wedstrijden voornamelijk in Noord-Brabant en Zeeland. Het team bestaat uit spelers die uit de eigen jeugd voortgekomen zijn en speelsters uit de regio. Het is daarnaast een vriendenteam.

Dames 3

Dames 3 400px

Dit team komt uit in de Derde Klasse. Zij spelen hun wedstrijden voornamelijk in Brabant. Zij zijn een prestatief team en proberen om de titel te strijden en streven om volgend jaar in de Tweede Klasse uit te komen. Binnen het team spelen personen die vanuit onze eigen jeugd doorgestroomd zijn.

Dames 4

Dames 4 400 px

Dit team speelt ook in de Derde Klasse en spelen hun wedstrijden voornamelijk in Noord-Brabant en Zeeland. Het team bestaat bijna volledig uit spelers die uit de eigen jeugd voortgekomen zijn. Het is daarnaast vooral een vriendinnenteam.