Activiteitenkalender

Hieronder kan je de activiteitenkalender vinden met alle data van activiteiten die georganiseerd worden. Daaronder kan je de links vinden naar de verschillende activiteiten die wij organiseren met meer informatie.

Activiteiten

HV Heerle staat bol van de activiteiten. Niet alleen worden er sporten aangeboden, maar ook vele recreatieve momenten. De jaarlijkse Muziek en Filmquiz is hier een voorbeeld van. Iedereen, ook buiten de vereniging, is hier welkom. Dat geldt ook voor de Rikkers, het kaartspel waar menigeen meerdere avonden in het jaar zijn beste kaarten op tafel legt.

Andere activiteiten zoals de nieuwjaarsborrel en -training, Herelse LenteFeesten, Veldhandbaltoernooi en Sinterklaasavond zijn ook altijd succesvolle activiteiten. Hieronder kan je meer informatie vinden van de verschillende activiteiten binnen de vereniging.

rikken-500film-en-muziekquiz gelukkig-nieuwjaar-vierkantnieuwjaarstraining4feestavond-vierkant3hvhtoernooi2016-foto03

Schoolhandbaltoernooi 400pxPietentraining 400pxSinterklaasavond 400pxJeugdkamp 400px

Jubileumlogo-55-jaar 400px

Seizoensopening

Seizoensafsluiting

Vrijwilligersavond

Benieuwd wanneer vergaderingen en andere specifieke momenten zijn?