Omnisportvereniging Heerle

Binnen de vereniging kennen wij naast handbal ook meerdere sporten. Ze staan minder op de voorgrond, maar zijn minimaal net zo leuk! Wij hebben naast de handbal, Actief Plus, badminton en tafeltennis in de vereniging.

Actief Plus

Actief Plus is een sportvereniging die zich richt op iedereen vanaf 55 jaar. Op verschillende dagen kan iedereen terecht om te sporten. Door verschillende soorten sporten te spelen, wordt er gewerkt aan de fysieke weerbaarheid. Spierversterking, lenigheid, houding en balans worden onder andere hiermee getraind. Via onderstaande afbeelding kan meer informatie worden verkregen over Actief Plus.

Logo hvh transparant

Wil je wekelijks de stress van je afslaan? Kom dan badminton spelen in Harella.
De tafeltennisvereniging bestaat uit een aantal mensen graag recreatief willen spelen. Kijken of meespelen mag altijd op de dinsdagavond waarop er gespeeld wordt!  Meer informatie kan je via de afbeelding hieronder vinden.

Badminton713

Tafeltennis

Wil je wekelijks de stress van je afslaan, maar heb je liever een batje dan een racket in je hand? Kom dan tafeltennis spelen in Harella.

Tafeltennis