HLF 2016

Herelse Lentefeesten van 2016 zeer geslaagd!

Afgelopen weekend was het zover, de Herelse Lentefeesten van 2016 op sportpark Harella te Heerle. Het weekend begon op vrijdag met het P. Jansen Handbal- Verrassings-toernooi met maar liefst 31 teams. Het prachtige weer en de goede inzet van alle enthousiaste sportievelingen zorgde voor een geweldig toernooi. De avond werd feestelijk afgesloten met een drankje en een dj.

HLF 2016 2HFL 2016 1

Op zaterdagmiddag stond het futsaltoernooi op het programma, waar 11 teams zich voor hadden ingeschreven. Er was een dames- en herenpoule. Ondanks het mindere weer was ook dit een groot succes! Een frietkraam zorgde in de pauze voor een goede versnapering. Om vervolgens energie op te bouwen voor de feestavond. Want op zaterdagavond heeft de coverband ACT ON DEMAND gezorgd voor in knallend feest in Heerle!

Het weekend werd op zondag weer sportief afgesloten met een Sponsorloop: ‘de Herelse Lenteloop’. Tijdens de sponsorloop is er 550 euro opgehaald voor een goed doel: Stichting Paul. Dit is een Roosendaals initiatief dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid!! Foto’s van het zeer geslaagde weekend zijn te zien op Facebook.

logopaul41

About the author: Stephan

Geef een reactie