Nieuwjaarsspeech

Namens het bestuur van HV Heerle wil ik jullie allemaal harte welkom heten op de jaarlijkse nieuwjaarsborrel die we, inmiddels traditiegetrouw, in onze eigen kantine in Harella mogen vieren.
Ik zal jullie beloven het niet lang te houden, want iedereen staat te trappelen om het Chinees buffet te aanvallen. Vanmiddag was de nieuwjaarstraining voor de jeugd onder leiding van selectieleden en jeugdtrainers. Zij hebben onze jeugdleden tips en tricks geleerd en vooral veel lol gemaakt. Bedankt jongens!

We hebben een druk jaar achter de rug. Komend half jaar staan ook weer leuke activiteiten gepland. Zie de kalender die iedereen kan meenemen die in de kantine ligt.
Één van de feestelijke hoogtepunten was het 55 jarig bestaan van onze vereniging.
Feest werd met sportiviteit afgewisseld. Sportieve hoogtepunt voor onze vereniging was het ons veldhandbaltoernooi met 138 teams. Het record van 2008 stond op 143 teams. We hopen dat het dit jaar weer zo’n succes gaat worden.

(Inter) Nationale promotie

Landelijk sportief hoogtepunt is het succes van de Oranjedames. 4e plaats bij de Olympische Spelen en 2e plaats bij de Europese kampioenschappen. Hopelijk geeft dit een boost aan de handbalsport.

Vooruitblik 2017

Samen zetten we de schouders onder het jaar 2017. Want hoe succesvol het afgelopen jaar ook was, er gingen zonder twijfel ook dingen minder goed. Daarmee zijn- en moeten we aan de slag.
Anderzijds moeten we proberen de dingen die goed gingen een passend vervolg te geven. Daarmee gaan we als gehele vereniging vooruit. Voor ideeën en initiatieven staan we als bestuur in ieder geval altijd open.
Deze kun je per het gebruikelijke emailadres (info.hvheerle@gmail.com) of via de ideeënbus in de kantine naar ons sturen.

Vrijwilligers

Voordat we daadwerkelijk gaan toosten op het nieuwe jaar een hartelijk woord van dank voor alle vrijwilligers die de vereniging heeft. Veel mensen van binnen- en van buiten onze de vereniging hebben zich in het afgelopen jaar weer ingezet voor
HVHeerle. Soms met zichtbare taken, maar vaak ook onzichtbaar voor een groot deel van de vereniging. Een vereniging als de onze kan nu eenmaal niet zonder. Hartelijk  dank voor de inzet allemaal.

Omni-vereniging

Daarnaast moeten we niet vergeten dat we een omni-vereniging zijn.
Actief+, badminton en tafeltennis zijn zelfstandige organisaties binnen onze vereniging.
Ondanks dat we dit niet vaak benoemen ben ik trots dat we verschillende sporten onder de HVHeerle vlag hebben.
Rest mij om jullie namens het bestuur van HVHeerle een heel voorspoedig, gezond en sportief 2017 toe te wensen. Proost.
Rowin Tirions
Voorzitter HVHeerle