bij-agenda-raad-Large-300x268

30 september ALV

Beste leden,

Al 55 jaar is onze handbalvereniging HVHeerle een begrip in Heerle, Wouw en omstreken waarbij jong en oud kan genieten van het handbalspel.
Naast handbal worden er verschillende gezellige activiteiten georganiseerd gedurende het jaar.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers die zich daarvoor inzetten. Dit zijn voornamelijk ouders en (voormalig)-spelers; iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt.
Om alles binnen goede banen te leiden hebben we binnen onze vereniging verschillende commissies die dit coördineren.

Voor de commissies is het belangrijk te weten binnen welke kaders ze mogen handelen. Deze kaders worden bepaald door het dagelijks bestuur en het verenigingsbestuur.

Het is niet zo dat alles dat gebeurt binnen de vereniging wordt bepaald door alleen de commissies en het bestuur. Iedereen kan zijn/haar ideeen altijd laten horen.
In een jaarlijkse algemene leden vergadering wordt er in grote lijnen besproken hoe het afgelopen jaar is gegaan, en wordt er besloten over voorstellen die worden gedaan om er voor te zorgen dat alles wat er geregeld moet worden voor het handbal en de andere activiteiten er omheen.

Deze algemene ledenvergadering is toegankelijk voor alle (ouders van) leden van handbalvereniging Heerle, waarbij iedereen de kans krijgt om zich te laten horen.

Daarom nodigen we jullie allemaal van harte uit voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 30 september om 19:30 uur te Harella. De inloop is vanaf 19:00, om 19:30 starten we.

Mochten iemand verhinderd zijn, dan ontvangen we daarvan graag even een berichtje per e-mail.
De agenda volgt nog.

Met vriendelijke groet,