Bijeenkomst NHV Spelregels op Harella

Spelregels
Heb je al iets gehoord of gelezen over een aantal wijzigingen in de spelregels die met ingang van 1 juli 2016 geldig zijn?

Om zoveel mogelijk belanghebbenden te informeren over wijzigingen, zijn 33 regionale bijeenkomsten gepland. Dus is er altijd wel een in de buurt. Dichterbij kan het eigenlijk niet, want wij organiseren het namelijk zelf! Dit betekent dat er ook mensen van buiten de vereniging kunnen komen.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor:

• scheidsrechters in de 2e divisies en lager (wedstrijdsport)
  • trainers in deze divisies/klassen/poules
  • spelers in deze divisies/klassen/poules
  • begeleiders van scheidsrechters
  • andere belangstellenden; Ouders en anderen
  • scheidsrechters in de breedtesport (verenigingsscheidsrechter)
  • scheidsrechters die in een opleidingstraject zitten

Zoals je ziet, willen wij ook de trainers/coaches van harte uitnodigen: uiteindelijk zijn de spelregels bedoeld voor de spelers/speelsters. Dus bieden wij de mogelijkheid om ook op de hoogte te zijn van de nieuwe regels, om het spel zo fijn mogelijk te laten verlopen voor spelers, coaches, scheidsrechters en supporters.

Tijdens de bijeenkomsten zullen ook de blauwe kaarten worden uitgereikt aan alle aanwezige scheidsrechters.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd het nieuwe seizoen in gaat. Vandaar wordt er maandag 5 september om 19.30 op Harella deze bijeenkomst georganiseerd met medewerking van het het NHV (aanvang 19.00 uur).
Wil je de bijeenkomst bezoeken, dan verzoeken wij je het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en aan te geven dat je bij de bijeenkomst aanwezig bent.

Aanmeldformulier: http://formulier.handbal.nl/view.php?id=173654
Heb je geen lidnummer? Meld je dan aan via info.hvheerle@gmail.com
Het bijwonen van de informatieavonden is gratis, echter de deelnemers dienen zelf hun consumptie te betalen.