Eric van der Wel

Jubileum 55 jarig bestaan 24 september

Eric van der WelEen clinic van een van de beste trainers in Nederland? Dat wil je toch niet missen!

Om te vieren dat we 55 jaar bestaan komt Eric van der Wel 24 september naar Heerle, schrijf deze datum dus in je agenda. We maken er dan een leuke en sportieve dag van.

Voor spelende leden zijn er ’s middags clinics, trainingen en een bootcamp. De clinic wordt verzorgd door Eric van der Wel. Eric heeft een groot handbalverleden als trainer van diverse eredivisieteams. Hij was bondscoach van Jong Oranje en was trainer bij eredivisieclub Hellas waarmee hij in 2005 met de dames het landskampioenschap behaald heeft. Hij leert de spelers technieken en tactieken die belangrijk zijn in de handbalsport. Spelende leden worden door hun trainers geïnformeerd over het precieze programma.
De bootcamp wordt verzorgd door Pascal Sibbald, eerder al bekend in de vereniging door zijn (hulp bij de) trainingen van de Dames 1.

Vanaf een uur of 17.00 uur kan je vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen ophalen. Dit met op de achtergrond een lekker deuntje verzorgd door een dj. Ook is er een expositie 55 jaar HVHeerle te bewonderen.
Iedereen is welkom, (klein)kinderen kunnen zich vermaken in de trainingshal.

About the author: Stephan