Jubileumlogo 55 jaarmiddel

De spannende seizoensafsluiting!

Nu het zaalseizoen bijna op zijn einde is, komen we steeds dichter de seizoensafsluiting.
Zaterdag 9 april is het dan eindelijk zover. Voorafgaand aan deze altijd gezellige avond zullen de dames 1 en heren 1 moeten spelen.

Dames 1 mogen om 19.15 laten zien of zij hun 3e plaats kunnen behouden voor de achtervolgende HMC. Heerle mag zich tegen DWS nog eenmaal laten zien dit zaalseizoen uit welk hout zij gesneden zijn en dat die derde plaats terecht is.

Heren 1 mogen om 21.00 tegen Gemini (8e plaats) hun 6e plaats in het klassement verdedigen. Westlandia volgt met eenzelfde puntenaantal, maar een minder doelsaldo op de 7e plaats.

Hierna zal de avond vervolgd worden in de kantine bij Harella. Hier zal dan eindelijk bekend gemaakt worden wie:

-Speler van het jaar is;
-Speelster van het jaar is;
-Talent van het jaar is.

Benieuwd wie dit zal worden? Je kan tijdens de wedstrijden stemmen op de 3 genomineerden.

Nieuw op deze avond is ook de huldiging van Vrijwilliger van het Kwartaal.
Ben jij de laatste tijd hard bezig geweest met de vereniging, ben je zomaar iets gaan doen voor de vereniging met veel impact of is er drukke periode geweest waarin jij jouw stempel hebt gedrukt? Dan is het mogelijk dat jij hiervoor nog extra bedankt wordt. Op de avond zelf wordt duidelijk wie dit zal zijn!

Tot zaterdag!

About the author: Stephan