Vergeten het Jubileumshirt te bestellen? Nu heb je nog een kans!

Nu te bestellen tot 20 april: Het 55-jarig jubileumshirt van HV Heerle!!

Fantastisch! Het shirt kan langer besteld worden. Iedereen kan het jubileumshirt blijven bestellen tot 20 april.Jubileumshirt backJubileumshirt frontHet is te bestellen vanaf:

– €19 voor jeugdmaten
– €22 voor seniorenmaten
Optioneel is de opdruk met jouw eigen naam. Dit kost €5 extra.
De shirtmaten zijn vergelijkbaar met onze verenigingsshirts. Dus eenvoudig te refereren welke maat zou passen.

Hoe kan je dit unieke, gave jubileumshirt bestellen? Het is heel eenvoudig, namelijk:
-Via sponsorhvh@ gmail.com:
Graag vermelden ‘Naam’, + ‘Maat’ en eventuele naambedrukking

Bestel het snel voor 20 april!

De spannende seizoensafsluiting!

Nu het zaalseizoen bijna op zijn einde is, komen we steeds dichter de seizoensafsluiting.
Zaterdag 9 april is het dan eindelijk zover. Voorafgaand aan deze altijd gezellige avond zullen de dames 1 en heren 1 moeten spelen.

Dames 1 mogen om 19.15 laten zien of zij hun 3e plaats kunnen behouden voor de achtervolgende HMC. Heerle mag zich tegen DWS nog eenmaal laten zien dit zaalseizoen uit welk hout zij gesneden zijn en dat die derde plaats terecht is.

Heren 1 mogen om 21.00 tegen Gemini (8e plaats) hun 6e plaats in het klassement verdedigen. Westlandia volgt met eenzelfde puntenaantal, maar een minder doelsaldo op de 7e plaats.

Hierna zal de avond vervolgd worden in de kantine bij Harella. Hier zal dan eindelijk bekend gemaakt worden wie:

-Speler van het jaar is;
-Speelster van het jaar is;
-Talent van het jaar is.

Benieuwd wie dit zal worden? Je kan tijdens de wedstrijden stemmen op de 3 genomineerden.

Nieuw op deze avond is ook de huldiging van Vrijwilliger van het Kwartaal.
Ben jij de laatste tijd hard bezig geweest met de vereniging, ben je zomaar iets gaan doen voor de vereniging met veel impact of is er drukke periode geweest waarin jij jouw stempel hebt gedrukt? Dan is het mogelijk dat jij hiervoor nog extra bedankt wordt. Op de avond zelf wordt duidelijk wie dit zal zijn!

Tot zaterdag!