nieuwsbrieflogo

Nieuwsbrief Februari

De nieuwsbrief van februari is uitgebracht! Klik hier om de nieuwsbrief in te zien. Er zijn weer veel nieuwe items en ook de agenda staat weer vol met enkele activiteiten op korte termijn.

Belangrijke punten om uit te lichten:

  • Jubileumshirt is tot 17 maart te bestellen voor de huidige prijzen via deze link.
  • Maatjestraining: Laat de kinderen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de handbaltrainingen, nu zijn de weken om ze kennis te laten maken met handbal, waarna ze nog kunnen trainen en ervaren wat handbal is. Hoe meer vriendjes er komen, des te groter de kans dat zij ook willen komen handballen.
  • 1 april bestaat de vereniging 55 jaar. Op vrijdagavond 1 april om 20.30 willen wij dit dan ook graag met jullie vieren. Een drankje en voor degenen die een shirt besteld hebben, is tegelijk de symbolische uitgave van dit mooie shirt. Het grote feest is in september pas, maar gezellige gelegenheid komt altijd op een juist moment!
  • Meld je nog snel aan voor de Film/PopQuiz op vrijdag 25 maart via dit mailadres.

About the author: Stephan

Geef een reactie