Kennis over Muziek en Film? Test het bij de PopQuiz

Beste sportieve muziek- en filmliefhebbers,

Het is weer bijna zover: De muziek & film Quiz van handbalvereniging Heerle komt er weer aan. We nodigen je uit om a.s. vrijdagavond 25 maart weer met een team van maximaal 5 spelers deel te nemen. Zoals jullie van ons inmiddels gewend zijn, hebben we ook deze keer een gevarieerd programma samengesteld. Jullie kennis van muziek en film vanaf de zestigerjaren tot heden zal zeer zeker ook nu weer zwaar op de proef gesteld worden.

Omdat we in onze kantine slechts ruimte hebben voor 25 teams, vragen we jullie om je zo snel mogelijk op te geven bij een van de commissieleden (Gerben van Loon, Johan Muijs of Perke Pellis) via deze mail. De entreeprijs is €5 per team.  Wij willen alles zo goed mogelijk voorbereiden. Daarom vragen we jullie om voor 18 maart in te schrijven.

Als commissie kijken wij er erg naar uit om er samen met alle quizfanaten op de 25e maart er opnieuw een swingende en gezellige avond van te maken!

(Stuur deze uitnodiging gerust door naar familie, vrienden, kennissen of collega’s die ook liefhebber zijn van muziek of film!)

Namens de organisatoren voor iedereen een sportieve en muzikale groet en hopelijk zien we elkaar op 25 maart 2016 vanaf 19:30 uur in Harella!