Bestuurscolumn

2016, een nieuw jaar en een nieuwe uitdaging. Wij wensen jullie op persoonlijk en sportief vlak veel succes toe.

Uitdagingen
Voor ons zijn er ook vele uitdagingen in de club die wij met een bruisende ambitie tegemoet gaan.
Transparantie, communicatie en betrokkenheid onder alle leden zijn zeer belangrijke punten voor ons.
Maar we moeten ook realistisch zijn; dit kunnen we niet tegelijk oplossen. Stap voor stap proberen wij hier voortgang in te vinden.

Website
Daarom zijn wij ook blij dat de website weer online en actueel is. Dat geeft ons een extra communicatiemiddel en hopelijk ook een wenselijk gevoel onder de leden.

55-jarig jubileum
Ook zijn wij erg druk bezig met ons 55 jarig jubileum. Per 1 april zullen wij zoveel jaar bestaan en dat verdiend wel een feestje. Een speciale jubileumcommissie is opgericht om dit invulling te geven.

Jeugdcommissie
En wij zijn druk bezig geweest met een spil binnen de club te creëren. De langverwachte jeugdcommissie is eindelijk gestart. Francis van der Ent, Miranda Nuijten, Anita van Splunter en Stéphan Kuijpers proberen samen activiteiten voor de jeugd te organiseren en de ouders te activeren. Echter met ‘slechts’ 4 personen is dit nog aan de krappe kant. Wie zou graag dit ambitieuze team willen versterken? Meer info kan via info@hvheerle.nl opgevraagd worden.

Bestuur
Ondanks dat er een behoorlijke ambitieuze lijn ingezet is door ons en er op korte termijn al veel gerealiseerd is, zouden wij ook graag een toevoeging in het bestuur willen verwelkomen. Een vrouw en/of ouder is namelijk van harte welkom. Een vrouw zou een mooie toevoeging zijn omdat wij uit vier mannen bestaan. Een ouder zou een mooie toevoeging zijn omdat zij toch een ander deel van de vereniging kunnen bereiken.
Interesse? Stuur een mail naar: info@hvheerle.nl

Nieuwsbrief
De nieuwsbrief gemist of niet meer bij de hand? Onder ‘Media’ kunnen de nieuwsbrieven gevonden worden.