Eigen inbreng website: Foto’s, wedstrijdverslagen, Teampagina’s etc.

Hoi coaches, trainers, (jeugd)leden, ouders en commissies,

Het is noodzakelijk dat een vereniging zijn eigen website heeft, maar het is nog belangrijker dat wanneer een website bestaat, iedereen hier regelmatig en met veel plezier op kijkt. Wij stellen voor dat iedereen stukken mag aanleveren, hoe groot of klein dan ook om de site leuk en boeiend te houden. Ideeën zijn ook altijd welkom!

Leden, ouders, trainers en coaches

Foto’s en wedstrijdverslagen
Willen jullie de site ook laten barsten van de energie en de teams waarin jullie spelen op de site zichtbaar maken en houden? Stuur dan jullie foto’s (wedstrijd of teamfoto’s), wedstrijdverslagen, en wellicht ook andere informatie naar de het volgende e-mailadres verderop in dit bericht

Video-opnames

Is er toevallig een wedstrijd of training opgenomen en mag deze op de site gedeeld worden? Zorg dan dat de koppeling naar het mediabestand vermeld is (er is niet genoeg mogelijkheid om de bestanden zelf te uploaden op de site)

Commissies

Ditzelfde geldt voor commissies voor activiteiten, zijn er foto’s gemaakt , of moet deze of iets anders gepromoot worden? Stuur dit naar onderstaand mailadres:

website*hvheerle.nl
(let op, het @-teken is expres vervangen door *, om spam te voorkomen)

De webmasters zorgen ervoor dat deze informatie op de juiste pagina staat.

Vragen? Ook met deze vragen kan je naar bovenstaand mailadres mailen.

About the author: Stephan