Bestuur hvh

Het bestuur

Per 4 november 2015 kent HV Heerle een nieuw bestuur bestaande uit vier personen.
Te weten:
Rowin Tirions: Voorzitter.
Stéphan Kuijpers: Secretaris.
Paul Hopmans: Penningmeester.
Bart van Someren: Algemeen bestuurslid.

Zij hebben een actieve rol binnen de handbalvereniging als spelers en als scheidsrechter en kennen als vrijwilligers de club door en door.

Het bestuur heeft als visie om de club dichter bij elkaar te krijgen, waar dat nu uit vele kleine eilanden lijkt te bestaan. Om dit te kunnen volbrengen zijn hier goede activiteiten voor nodig, veel interne en externe communicatie en de hulp van alle personen binnen de vereniging. Dit betekent dat mensen veel aangespoord zullen worden en wellicht als investering een paar stappen extra moeten zetten, om op langere termijn langzaam een geoliede machine te worden.

 

About the author: Rick

Geef een reactie