Nieuwjaarstraining

Maandag 21 december was de kersttraining. Geheel in een nieuw jasje gestopt door Derrick en Stéphan (een jaar later is dit omgedoopt in een nieuwjaarstraining). De jeugd van F- tot en met de C-jeugd kregen uitgebreid de kans om met hun idolen te trainen. Samen met trainers probeerden selectieleden van de dames en herenteams in verschillende clinics de jeugd technisch vaardiger te maken.

En na deze training was er nog een spelletjesprogramma in de kantine, waar iedereen zich kon vermaken, wat kon drinken en van een stuk peperkoek kon genieten!

F-E Training 18.00

De kinderen van de F en E jeugd kregen te horen dat zij gesplitst werden en verschillende teams zouden gaan vormen. Daarmee werd er meteen een competatief karakter gegeven, want de halve zaal van Harella was bedoeld om een spelvorm te spelen. Eerst was dit Tchoukbal, in het tweede deel van de training werd dit mini-handbal. Aan de andere kant konden andere teams zich vermaken en uitdagen met schottraining, een hindernisbaan en de valworp. Er werd steeds gerouleerd, dus iedereen zou overal komen. De 17 kinderen die er waren, hebben het enorm naar hun zin gehad en konden proeven van persoonlijke begeleiding.

F-E Spelletjesprogramma 19.30

Er was in de kantine genoeg om te doen, bijvoorbeeld een parcours met een tennisbal onder je kin lopen, deze vervolgens zonder te laten vallen(!) doorgeven aan een ander persoon uit je team. Ook was het klassieke sjoelen aanwezig, en het bijzonder uitdagende koekhappen. Met dobbelen, handschoenen en sjaal werd er op een geheel andere wijze hilarisch koekgehapt! Met ondertussen een lekker glaasje drinken werd de avond voor de jongsten onder ons plezierig afgesloten!

D-C Training 19.30

De kinderen van de D en C jeugd kregen ook te horen dat zij gesplitst werden en verschillende teams zouden gaan vormen. Het competatieve karakter bleef ook in deze training aanwezig met mini-handbal en in het tweede deel van de training Tchoukbal. Aan de andere kant werden speler nog meer dan ooit uitgedaagd om te werken aan hun techniek. Schottraining, sprongtraining, de hindernisbaan, de valworp en een zwaar teamspel op de dikke mat met een medicinbal. Wederom zou er gerouleerd worden. het enorme aantal van 31 kinderen die er waren, hebben ongetwijfeld veel persoonlijke tips meegekregen die zij kunnen oefenen.

D-C Spelletjesprogramma 21.00

In de kantine was het spelprogramma nagenoeg hetzelfde, maar met de enorme hoeveelheid kinderen is hierbij ook nog een dartspel aan toegevoegd. Ook hier heeft iedereen het naar zijn zin gehad!

Trainers en begeleiders

De dank gaat uit naar de verschillende mensen die meegeholpen hebben die mogelijk te maken:  Tessa Disco, Ellen Luysterburg, Jeroen Machielse, Harrie Neelen, Derrick Luijsterburg, Mariska Luijsterburg-Schenk, John de Laater, Paul Hopmans, Erno Mulders, Merijn Poulus, Lars Bastiaenen, Vera Tummers, Janne van Nassau, Stéphan Kuijpers en de meewerkende ouders bedankt!

Foto’s kunnen hier gevonden worden:

Op naar volgend jaar!

Kerstactiviteit 2015

Bekijk hier de foto’s van de geslaagde kersttraining! Klik hieronder op een van de twee links:

Het bestuur

Per 4 november 2015 kent HV Heerle een nieuw bestuur bestaande uit vier personen.
Te weten:
Rowin Tirions: Voorzitter.
Stéphan Kuijpers: Secretaris.
Paul Hopmans: Penningmeester.
Bart van Someren: Algemeen bestuurslid.

Zij hebben een actieve rol binnen de handbalvereniging als spelers en als scheidsrechter en kennen als vrijwilligers de club door en door.

Het bestuur heeft als visie om de club dichter bij elkaar te krijgen, waar dat nu uit vele kleine eilanden lijkt te bestaan. Om dit te kunnen volbrengen zijn hier goede activiteiten voor nodig, veel interne en externe communicatie en de hulp van alle personen binnen de vereniging. Dit betekent dat mensen veel aangespoord zullen worden en wellicht als investering een paar stappen extra moeten zetten, om op langere termijn langzaam een geoliede machine te worden.

Pepernotenactie

Dit jaar zijn er enorm veel verse pepernoten verkocht, op initiatief van de sponsorcommissie. Op deze manier werd de vereniging gesteund met een deel van de opbrengst,

Door de fantastische hulp van de jongens en meisjes van de C- en D-jeugd, hebben zij gezorgd voor een daverend succes. Voordat de organisatie het wist, waren er al zoveel zakjes verkocht dat de voorraad op was. Een fantastische idee wat volgend jaar met veel plezier weer opgepakt kan worden!