hvhtoernooi2016-foto03

2018

Handbalvrienden,
De zaalcompetitie is (bijna) klaar, en eindelijk laat het zonnetje zich sinds vorige week zaterdag weer zien: het veldhandbalseizoen kan beginnen!
Hoog tijd om plannen te maken voor het voorjaar/zomer en jullie te herinneren aan ons veldhandbaltoernooi: zondag 24 juni a.s.
Gezellig handballen met heel de vereniging op hetzelfde toernooi? Dat kan!
Wij nodigen jong en oud uit voor ons veldhandbaltoernooi 24 juni a.s.
in Heerle (West-Noord Brabant, Roosendaal-Bergen op Zoom).
Gunstig gelegen tussen Noord/Zuid-Holland en België, waardoor er een
leuke internationale mix ontstaat in de poules!
Op deze pagina treffen jullie alle informatie over ons
toernooi en het inschrijfformulier aan.
Tip: wees er snel bij! We hebben een groot terrein ter
beschikking, maar we zullen de inschrijving bij 140 teams moeten
sluiten. We verwachten komend toernooi weer een groot deelnemersveld!
We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet, het zou leuk zijn elkaar
24 juni in Heerle te ontmoeten!
Vriendelijke groeten,
Ankie Pellis, namens de Toernooicommissie
Tel. 06-13403607

2017

Tussenstand is meer dan 120 teams met nog ruimte voor extra aanmeldingen. De organisatie is al hard bezig met de voorbereidingen. Meer informatie volgt spoedig!

Update:

Vind het toernooiboekje in deze link en hieronder het het wedstrijdprogramma of via deze link van ons veldhandbaltoernooi komende zondag 25 juni!

Met 125 ingeschreven teams wederom een ouderwets, gezellig, vol toernooi!

Flink puzzelen dus om iedereen een mooi plekje te geven op ons sportpark en rekening houden met allerlei wensen. Maar alle stukjes passen!

 

Onze ervaring is dat komende week nog wel e.e.a. zou kunnen wijzigen. We hopen natuurlijk niet op late afmeldingen, maar als jullie 1 dag voor het toernooi (zaterdag 24 juni) de site in de gaten willen houden: want dan staat de definitieve versie van het programma erop!

Op de toernooidag zelf hebben we bij het secretariaat per poule een postbak staan met de juiste versie van het programma.

We zijn er met onze organisatie klaar voor en hebben er heel veel zin in!

Graag tot zondag!

Preview

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

Preview

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

 

2016

Het Heerletoernooi heeft weer vele lachende gezichten opgeleverd. Niet alleen bij de organisatie die tussen twee regenachtige dagen een perfect zonnige toernooidag heeft kunnen organiseren, ook de teams, coaches en supporters hebben er van kunnen genieten. Met meer dan 130 teams is het internationale veldhandbaltoernooi weer enorm geslaagd! Foto’s kunnen bekeken worden op de volgende link: Foto’s

 

Indeling Heerletoernooi

HVHTOERNOOI2016_Wedstrijdprogramma_per_ronde_versie2 HVHTOERNOOI2016_Poule-indeling_versie2 HVHTOERNOOI2016_Wedstrijdprogramma_per_poule_versie2

 

 

 

TOERNOOI2016-poster19 juni 2016: Internationaal Veldhandbaltoernooi Handbalvereniging Heerle (West-Brabant)

Terugblikkend op afgelopen 2 jaren mogen we kijken naar een 2 succesvolle veldtoernooien. Na een kleine dip zien we ons deelnemersveld weer groeien tot boven de 100 deelnemende teams. Dat heeft zeker te maken dat we 2 jaar geleden weer terug konden naar onze succesformule: een toernooi voor jong en oud op 1 dag. In ons 45-jarig toernooiverleden was dit altijd de grote kracht van het HVH-toernooi en dat werd in 2014 en 2015 bevestigd. Bovendien hielp het weer ons afgelopen toernooien weer erg mee, het was een prachtige dag, waar we met z’n allen enorm van genoten hebben!

We zijn voetbalvereniging HSC ’28 en gemeente Roosendaal erg dankbaar dat we in 2016 het draaiboek van vorig jaar weer op mogen pakken! Ouders met handbalervaring kunnen 19 juni a.s. weer lekker komen handballen bij senioren of recreanten. Ook voor de onervaren papa’s&mama’s hebben we, na een succesvolle try-out, een speciale poule in het leven geroepen. Kinderen van elke leeftijd zullen zich vermaken in de jeugdpoules, we proberen voor elk niveau een passende poule te maken. Trainers en coaches hebben de kans zelf te spelen om daarnaast hun jeugdteams te begeleiden. Voor het publiek en vele handballiefhebbers is deze variatie natuurlijk erg aantrekkelijk om een kijkje te komen nemen in Heerle!

DE DEELNAME:
Inschrijven is mogelijk voor F-jeugd t/m recreanten. De  juiste leeftijdscategorieën kunnen op de volgende link gevonden worden: Leeftijdscategorieën

OVERNACHTEN:
Mocht jullie vereniging wat meer reistijd hebben naar Heerle, dan is er de mogelijkheid van overnachten op een camping in de buurt van Heerle. Wij hebben daar goede contacten en in voorgaande jaren hebben daar al meerdere gasten van ons met veel plezier gekampeerd (huurtenten, bbq en ontbijt- en lunchpakketjes zijn er voor een betaalbare prijs als optie te bestellen). Voor informatie neem gerust contact op met onderstaand adres.

DE ACCOMMODATIE:
In de zomer van 2010 hebben wij in Heerle onze eigen accommodatie mogen openen. Op deze mooie locatie hebben we de beschikking over 2 verharde handbalvelden. Daarnaast kunnen we op 2 voetbalvelden en een trainingshoek nog eens 15 velden uitzetten, zodat we op een totaal van 17 handbalvelden kunnen handballen. Voor de F-jeugd is er een speciaal mini-veld en voor alle jongste jeugd zijn er aangepaste doelen beschikbaar.

BINNENSPEELTUIN EN OVERIGE ACTIVITEITEN:
Onze binnenspeeltuin, die wij tijdens ons toernooi inrichten in onze trainingshal op het terrein is al jaren een begrip! Geen enkel ander handbaltoernooi beschikt over zo’n extra accommodatie! De afgelopen vijf jaar is gebleken hoe fijn het is dat we van onze eigen accommodatie in Heerle gebruik kunnen maken. Zeker als het weer een beetje wisselvallig is. Behalve de kantine en de mooie kleedlocatie is met name de eerder genoemde binnenspeeltuin in de trainingshal van grote waarde. Ook in 2016 zal deze speeltuin weer opgebouwd worden, zodat er voor de jongste spelers en bezoekertjes van alles te doen zal zijn! Daarnaast zal er in de kantine niet alleen koffie, bier, frisdrank en soep te verkrijgen zijn, maar buiten zal de populaire hamburgertent, de snoep- en fruitkraam, en de sportartikelenkraam weer opgebouwd worden. En weer of geen weer:de ijsboer brengt ons altijd een bezoekje!
De tijden:

We streven er naar om het toernooi om ongeveer 09.00 uur te beginnen (er wordt rekening gehouden met teams die van ver weg komen) en de laatste wedstrijd te eindigen om 16.30 uur. Dus met de prijsuitreiking meegerekend is het geheel om +17.00 uur klaar.

Het inschrijfgeld:
F t/m de D-jeugd : deelname GRATIS
Voor  de C&B-jeugd vragen we €  7,50 per team
Voor de A-jeugd is dit  €12,50 per team
Voor de senioren en recreanten €15,– per team

De scheidsrechters:
De scheidsrechters zijn en blijven onmisbaar. Zonder hun inzet gaat het hele feest niet door. Wij zorgen daarom goed voor hen. Alle vrije scheidsrechters kunnen gebruik maken van een gratis lunch en de nodige consumpties, zij krijgen ook een reiskostenvergoeding. Vorig jaar werd de ‘scheidsrechters-lounge’, die we op het toernooi opgezet hadden, enorm gewaardeerd. Uiteraard krijgen alle scheidsrechters na afloop nog een attentie als dank voor hun inzet.Net als voorgaande jaren zullen we voor het leiden van de wedstrijden van de mini’s en de D- t/m B-jeugd onze eigen senioren en A-jeugd inzetten. Maar als er binnen uw vereniging mensen beschikbaar zijn die willen fluiten, dan zijn wij u daarvoor uiteraard zeer dankbaar.

Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u uw vereniging al inschrijven?
Neem dan contact op met:
Ankie Pellis
E-mail: ankie @pellis.nl

Tel. 0164-242958 of 06-13403607
…………en like Veldhandbaltoernooi Handbalvereniging Heerle op Facebook!